Assemblea Oberta Festes Anticapitalistes

Dilluns 19 de maig | Pati del Cafè Nou | 20.00 h

Després de poc més de mig any de la celebració de les Primeres Festes Anticapitalistes de Mataró, algunes de les persones que formaven part de l’assemblea organitzadora ens hem trobat informalment i hem copsat les ganes i la necessitat de realitzar una segona edició de les FAC, ja que seguim creient que visualitzar formes de fer i de viure alternatives al sistema capitalista, és també una forma de lluitar contra el mateix.

És per això que us volem convidar a participar de la primera assemblea oberta per realitzar les Segones Festes Anticapitalistes de Mataró. L’assemblea tindrà lloc el pròxim dilluns 19 de maig, a les 20.00 h al Patí del Cafè Nou. La idea és començar a dibuixar entre totes què volem que siguin les 2es FAC, per això proposem el següent ordre del dia:

1.-Presentacions
2.-Breu valoració de la primera edició.
3.-Què volem que siguin les 2es FAC?
4.-Quan volem que siguin les 2es FAC?
5.-Com ens organitzem?
6.-Torn obert de paraules.

Si com nosaltres ets d’aquelles persones que decidim, dia a dia, dur a terme unes maneres de viure diferents, no basades en el consumisme sinó en l’autogestió, l’ajuda, el compromís i el consum responsable, vine i participa.

Entre totes, tot!

cartell-19-de-maig

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s