Agraïments

Després d’haver realizat i haver gaudit de les primeres festes anticapitalistes de Mataró, totes les persones que hem participat de l’organització d’aquestes, volem agraïr molt sincerament tota l’ajuda rebuda. Ha estat molt engrescador haver pogut veure com molta gent ha participat i col·laborat de moltes formes diferents d’aquesta iniciativa popular que vam iniciar fa mesos. Sense vosaltres res del que hem viscut aquests tres dies hauria estat possible

Volem agraïr en primer lloc a tota la gent que va fer possible el procés de micromecenatge mitjançant la plataforma Tot Suma, on persones a titol individual i col·lectiu van contribuïr econòmicament per a tirar endavant aquest projecte, ja que malauradament, sense capital costa molt assumir un projecte, i més quan és el primer any de rodatge. També hem de agraïr a la Federació de veines i veins de Mataró i a les diferents associacions el suport quasi incondicional a les festes proporcionant material, ajuda amb permisos, infraestructura etc.

Per altra banda no podem oblidar totes aquelles que ens han ajudat amb la difusió, ja sigui mitjançant xarxes socials, a la ràdio, com Radio Duba, o mitjans de comunicació alternatius, com El Setmanari La Directa. Aquest ha estat un impuls molt important per a poder donar a conèixer el projecte. Així com també ho han estat tots els col·lectius en lluita de la ciutat que han confiat en aquesta inciativa i han participat de la creació d’aquest espai alternatiu.

Per descomptat, agraïm a totes aquelles que han fet possible el programa de les festes; les ponents de les xerrades i tallers, les que han col·laborat amb els apats solidaris, les bandes de la cercavila, les cooperatives de consum, els grups de música, etc.així com les que no han pogut venir per manca de temps i espai real. També i per finalitzar, aquelles persones que s’han apropat a les assemblees, les que han vingut a ajudar al muntatge, a les barres i a tot el que ha fet falta, les que han vingut a gaudir d’aquestes primeres festes anticapitalistes, i sobretot, a totes aquelles persones que han cregut en el projecte des del primer dia. En definitiva, a totes les que, d’una forma totalment solidària i compromesa, han ajudat a fer-ho possible.

Ens hem sentit molt acollides al barri de Cerdanyola i esperem que l’experiència es pugui repetir l’any que ve. Aquestes victòries fan que tinguem més clar que la nostra causa és una causa justa i real, i que cal treballar conjuntament per a construïr una societat més igualitària, participativa, i basada en els valors que ens han portat a trobar-nos en aquestes festes: l’autogestió, la solidaritat, l’ajuda i el suport mutu, l’assemblearisme… Perquè lluny del capitalisme i trencant els esquemes que ens envolten, una altra societat és possible, i sense un treball de base colze a colze, no serà mai l’alternativa real. Per això, no ens cansarem de repetir que, juntes ho podem tot.

Fins l’any que ve a totes, esperem trobar-nos a les segones Festes Anticapitalistes de Mataró!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s