14_dissabte

MATÍ/ Activitats

trobada

Trobada de col·lectius socials de la ciutat

10.00 h / Parc de Cerdanyola

La trobada de col·lectius en lluita es duu a terme davant de la necessitat d’enfortir el teixit associatiu entre les diferents lluites sectorials de la ciutat. La trobada se centrarà principalment en un seguit de dinàmiques que facilitaran la confiança i el treball entre els membres dels diferents col·lectius. I si no formeu part de cap associació, assemblea o col·lectiu però voleu venir a participar i dir la vostra no ho dubteu.

expo-fotos

Exposició de fotografies de Jordi Benítez

Des del matí i durant tot el dia / Parc de Cerdanyola

En Jordi Benítez és un fotògraf mataroní que durant els darrers anys, ha recollit un extens material fotogràfic de les diverses i múltiples mobilitzacions socials que s’han celebrat a Mataró, per compartir-les a través d’aquesta exposició.

fira-lliure

Fira lliure

Des del matí i durant tot el dia / Parc de Cerdanyola

Un espai que proposa una activitat totalment gratuïta on pots donar el que vulguis (o res) i emportar-te el que vulguis (o res). Hi pots participar aportant objectes concrets (roba, discos, llibres, joguines, pel·lícules…) com també hi pots aportar habilitats personals (teatre, dibuix, música, poesia, xerrades, malabars, menjar…) i agafant tot el que necessitis.

paella

Paella popular

14.00 h / Parc de Cerdanyola

Per acabar la trobada de col·lectius amb la millor de les companyies es farà una paella popular. Tot i així, no patiu si no veniu durant el matí, que a omplir el pap hi esteu totes convidades a gaudir d’una autèntica paella valenciana.

TARDA / Activitats

cronopis01

Espai infantil organitzat per Cronopis

Durant tota la tarda / Parc de Cerdanyola

Les més petites també tenen el seu lloc a les festes. Cronopis, un col·lectiu de Mataró que treballa en la promoció i desenvolupament del circ, organitzarà un espai on les i els més xics puguin passar-ho d’allò més bé.

fira-entitats

Mostra de col·lectius

Durant tota la tarda / Parc de Cerdanyola

Convidem a participar a totes les entitats, organitzacions i col·lectius socials que treballin a la ciutat a participar en aquesta mostra. Si sou d’un col·lectiu que vol participar en la mostra, podeu omplir el formulari que trobareu clicant aquí.

taller-coope

Taller de cooperativisme
Aprèn a muntar la teva cooperativa

17.00 h / Parc de Cerdanyola

Amb unes dades alarmants d’atur estructural al Maresme i una desocupació entre les joves que ja passa del 50%, considerem més important que mai generar propostes d’autoocupació. És per això que s’organitza aquest taller, per oferir les eines per a constituir una cooperativa de treball i compartir experiències de cooperatives de la ciutat.

taller-okupacio

Taller d’ocupació:                                 Solucions a la crisi de l’habitatge

19:00h / Parc de Cerdanyola

Quan l’habitatge és un privilegi, ocupar és un dret. Cada vegada som més les que tenim clar que el dret a sostre no pot ser una mercaderia i que l’ocupació és, no només l’opció més legítima, sinó que per a moltes de nosaltres és l’única opció. El militant de la PAHC Sabadell Oriol Sorolla ens acompanyarà durant la tarda de dissabte per a fer un repàs al què-qui-com de l’ocupació per a habitatge. Amb una extensa experiència en l’alliberament d’espais tant col·lectius (la PAH Sabadell ha alliberat ja 3 blocs de pisos) com individuals (són nombroses les famílies que han optat per ocupar en aquesta ciutat per a conquerir el seu dret a sostre) de ben segur que serà un taller molt necessari i útil.

sopar popular dis

Sopar popular 

21.00 h / Parc de Cerdanyola

Aquest és el sopar pròpiament dit de festes. Hem convidat a les cooperatives de consum de la ciutat (l’Ecoopirativa i l’Estrella) perquè es facin càrrec de preparar un sopar per a llepar-nos els dits.

NIT / Concerts / 22.00 h

TWATOUN

Dos dels membres del grup viuen a Mataró, un d’ells forma part de l’Assemblea dels/les Marroquins/nes de la ciutat, és expres polític del Marroc i l’altre és antic membre i cofundador de Taghrast, el col·lectiu amazic de Mataró. Els Twatoun amenitzaran el sopar amb la seva música que beu directament de les arrels de la cultura popular de la riba sud de la Mediterrània.

LOS IGNORANTES

Grup mataroní format al 2007. El seu principal objectiu és fer gaudir al públic amb bon humor i música molt ballable amb el seu espectacle de ‘Party-Show‘, combinant temes d’estils tan diferents com el reggae, el metal, l’ska, el rock’n’roll, el hip-hop, el punk, el folk, la rumba o la patxanga. Diversió assegurada i contrastada.


QUIMICEFA

“de lu bò lu millor, de lu millor lu superió”. Tots som Quimicefa. Joc d’experiments amb música d’acompanyament. Escola de la vida que s’escola per arreu. Cultura que beu del passat i es beu el present. La societat de l’espectacle feta espectacle. El joc pel joc com a joc jugant. Química: tu, jo… elles, ells i tots. Una orgia musical.

delin

PDs TREBLE NOIR i FOTLIFOC

Treble noir i fotlifoc, dos delinqüents musicals habituals al tròpic maresmenc, asseguren que ens oferiran un espectacle musicovisual, ara bé, a hores d’ara, els molt bandarres no ens han confirmat ni el nom de l’espectacle ni res, esperem que l’estiu els hi sigui profitós per poder elaborar una sessió com les que ens van oferir en els darrers carnavals…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s