13_divendres

TARDA / Activitats

picadits

Cercavila amb la Big Bang Valona de Sant Pol de Mar, els Tabalers do Maresme i la Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar

19.00 h / Can Noè (Carrer Poeta Punsola) Rocafonda

Acompanyades de Big Bang Valona de Sant Pol de Mar, els Tabalers do Maresme i la Colla Bastonera Picadits de Vilassar de Mar, recorrerem els carrers de la ciutat fins a arribar al Parc de Cerdanyola, per convocar i anunciar que a Mataró comencen les primeres festes anticapitalistes.

prego

Pregó

21.00 h 

Durant el recorregut de la cercavila i també una vegada arribades al Parc de Cerdanyola, anirem fent parades per a llegir el Pregó de festes, per tal de fer arribar a tots els racons de la nostra ciutat que les Primeres Festes Anticapitalistes de Mataró ja són una realitat.

sopar-1r-maig

Sopar solidari per a les encausades del 1r de maig

21.10 h / Parc de Cerdanyola

Durant els passats mesos de maig i juny es va produir una ràtzia de detencions que va acabar amb tres companyes del Maresme detingudes pels fets del 1r de maig. Des del grup de suport a les encausades s’organitzarà un sopar per a poder fer front a les despeses que se’n derivin del procés judicial.

Dansa amb la Companyia Atzavara

21.30 h / Parc de Cerdanyola

Descripció: La vesprada l’amenitzarà la companyia de dansa oriental Atzavara. Combinen la bellesa i la sensualitat amb la força de la terra. Una dansa ancestral i alhora actual. Les seves danses s’inspiren i es fusiona amb la dansa egípcia, la balcànica, la mediterrània i d’altres danses tribals.

NIT / Concerts / 22.00 h

BOCAdeBABA

L’Atina i l’Àrid s’uneixen per llançar rimes al vent contra tot allò que no els hi agrada. Elles defineixen el seu estil com gili-hop, una lírica afilada per denunciar les infàmies del patriarcat dins d’aquest món consumista.


SLURP!

Des del Rubí ens arriben aquestes quatre dones a presentar-nos el seu grup. Tot i la curta trajectòria del grup, ja contem amb una maqueta al carrer. Actitud punk amb una lírica del tot contundent.

FÈMINES REBELS PDS I GEOMETRYCA PDS

Aquestes dues parelles de noies punxadiscs uniran els seus llançaments per oferir-nos una sessió on la música en femení tindrà tot el protagonisme.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s